illusion banner 3

Verhuursoftware en apps op basis van 40 jaar ervaring in de verhuur

Bent u op zoek naar moderne en mobiele verhuursoftware om uw bedrijf mee aan te sturen?
En wilt u graag meer weten wat Microsoft te bieden heeft op dit vlak?
Ontdek dan hier wat de Offimac software voor verhuur voor u kan betekenen!

Als basis voor onze verhuursoftware gebruiken we Microsoft Dynamics 365 Business Central. Want Business Central is de Microsoft bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. En aan deze basis voegden wij specifieke modules voor de verhuur toe. Zodat deze verhuursoftware helemaal kant-en-klaar is. En toch nog kan aangepast worden aan uw specifieke wensen. Bovendien is het moderne, mobiele en erg toekomstgerichte verhuursoftware. Omdat het een Microsoft-systeem is. En omdat het er ook helemaal uit ziet zoals Microsoft Office. Want met de pakketten van Microsoft Office zoals Word, Excel en Outlook werkt u elke dag. En die pakketten werken ook samen met onze Business Central verhuursoftware. Zodat het 1 krachtig geheel is.

Alle modules hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. En daarmee zijn mensen zeer snel aan de slag. Want het is zeer gebruiksvriendelijke software. En dat zorgt er ook voor dat onze verhuuroplossing heel erg in de smaak valt.

Onze Business Central oplossing voor de verhuur is dus ook krachtige verhuursoftware!

De Offimac verhuursoftware is kant-en-klaar. En kan flexibel aangepast worden.

De Business Central verhuursoftware van Offimac vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie sneller doorstroomt en mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. Zodat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En andere belangrijke opdrachten kunnen doen. Met onze verhuursoftware beschikt u over een geïntegreerde oplossing die uw efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat u korter op de bal kan spelen!

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft. Als u wil kan u starten met 1 of enkele modules. En later uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Want onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kunt inrichten.

Dus ook wie graag wat maatwerk wil vindt onze verhuursoftware een interessante oplossing. Want onze verhuursoftware laat ontwikkelingen op maat toe. En daarnaast kan u zelf heel wat zaken zelf op uw maat inrichten. Zodat u niet steeds bij ons moet aankloppen hiervoor. Ontdek hier alvast meer over Microsoft Dynamics 365 Business Central: 

Dit is modulaire, moderne en mobiele verhuursoftware die klaar is voor de toekomst. 

Met onze Business Central verhuursoftware krijgt uw bedrijf voorsprong. Zowel zakelijk als technologisch. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Onze Business Central verhuursoftware werkt bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen zoals SharePoint, PowerBI, PowerApps en nog andere software. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Dus waarom zou u nog twijfelen over onze verhuursoftware?

Wilt u software in de cloud of lokaal op eigen servers? Beide zijn mogelijk bij ons. En u kan ook wisselen tussen de servers waarop we onze verhuursoftware mogen installeren voor u.

Offimac verhuursoftware is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat u nergens anders vindt!

U kan starten en groeien zoals u wil. Of beginnen met enkele gebruikers en modules in de cloud. En later kan u probleemloos uitbreiden. Daarnaast kan u in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner. Want bij Microsoft kan u makkelijk switchen tussen installatievormen. Zodat uw systeem aan uw wensen beantwoordt.

Deze oplossing er voor elk verhuur bedrijf van klein tot groot!

Dit zit er kant-en-klaar in de verhuurmodule:

illusion picture 8
 • Verhuur items & contracten: objecten, verbruiksartikelen, …
 • Korte en lange termijn verhuur
 • Projectmatige verhuur (optioneel)
 • Kalenders, reservatie & planning
 • Verbruik en tellers
 • Aankoop, logistiek, magazijnen, transport
 • Historieken
 • Activabeheer en verkoop van activa
 • Sterke rapporten en statistieken
 • Documentbeheer
 • Link met services module (optioneel)
 • Koppeling met tal van andere Offimac modules (optioneel)
 • Apps en mobiele toepassingen (optioneel)

Een zeer volledige verhuursoftware, inclusief CRM en boekhouding. Dus bruikbaar voor heel uw bedrijf.

Ieder bedrijf zoekt en bedient klanten. Want de bedrijfswereld draait om klanten bedienen en behouden. In onze verhuursoftware vindt u dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt verhuurbedrijven om commerciële relaties te beheren.

Met deze modules kunt u acties doen naar klanten, en deze opvolgen.

En na de marketing komen de commerciële mensen in actie. Zij kunnen opportuniteiten en relaties beheren. En goed overzicht houden op hun portefeuille. Zij maken offertes en volgen ze op totdat het orders worden.

En daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige statistieken en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is.

 

illusion picture 1

Naast CRM en verkoop zijn de volgende modules mogelijk:

 

 • Materialen en verhuuractiva
 • Verhuurbeheer
 • Planningen
 • Voorraad en magazijnen
 • Transporten en logistiek
 • Retour
 • Services (optioneel)
 • Facturaties en boekhouding
 • Rapporteringen
 • Eventuele extra apps

Binnen onze verhuursoftware hebben wij ook sterke grafische planborden. En deze software voor de planning koppelen wij ook aan onze software voor de verhuur. Zodat informatie naadloos tussen de 2 softwarepakketten afgestemd worden. En u zeer efficiënt kunt plannen. Want planning helpt u geld verdienen.

Dus voor planning hebben wij ook grafische oplossingen in huis voor de planning van verhuur, transporten en services. En natuurlijk allemaal perfect gelinkt met onze verhuursoftware.

illusion picture 3
illusion picture 9

Ook verhuurbedrijven willen een goede opvolging en rapportering. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering geeft u de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze verhuursoftware voor verhuurbedrijven ook uitgebreide rapportering in huis. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

Er komen in de toekomst 2 versies van onze verhuursoftware: een online en een on-premise versie

Zeer veel ondernemingen van klein tot groot gebruiken dagelijks Microsoft Office of Office 365. En waarschijnlijk dat u zelf ook iedere dag Microsoft Outlook, Word of Excel gebruikt. Want Office is zowat de meest verkochte software wereldwijd.

Microsoft wil u hetzelfde gebruiksgemak als van Office 365 bieden voor uw bedrijfssoftware. Want zij wil klanten helpen om vanuit Office 365 door te groeien naar bedrijfssoftware die afdelingen ondersteunt met nieuwe functionaliteiten. En dit alles op dezelfde zeer vertrouwde en herkenbare manier van Office 365. Daarom dat wij in de toekomst met 2 versies van onze verhuursoftware zullen komen. Een instapversie, en een meer geavanceerde versie.

Het grote voordeel van deze versie is dus dat u alle opties kan blijven openhouden voor uw verhuursoftware. En dat is toekomstgericht zeker ook interessant.

 

Waarom klanten kiezen voor de Offimac software? Omdat die goed en toekomstgericht is.

Onze verhuursoftware koppelt de krachten van Microsoft en Offimac. En dat is buitengewoon sterk.

Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. En het heeft zeer veel financiële middelen. Microsoft zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwe innovaties zoals artificiële intelligentie en internet der dingen worden automatisch ingebouwd. En Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. Onze verhuursoftware werd gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is al grote garantie voor de toekomst.

Naast de technische kwaliteiten van Microsoft steunt onze verhuursoftware ook op onze lange ervaring in de verhuur. Want wij kennen de verhuur door en door. Bovendien is ons pakket gebouwd volgens ISO:9001. En daarnaast is het ook nog eens gecertificeerd door Microsoft. Daarmee voldoet onze oplossing ook aan de strengste kwaliteitsnormen. En dat betekent dat onze klanten degelijke software voor hun bedrijf krijgen.

Dit pakket is dan ook de ideale verhuursoftware voor verhuurbedrijven die efficiëntie willen. En die ook toekomstgericht verder denken.

Want Microsoft en Offimac, dat is gewoon de winnende combinatie voor de verhuur! En de meest toekomstgerichte oplossing.

Herkenbare en gebruiksvriendelijke verhuursoftware

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software. En Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer herkenbare Microsoft-oplossing. Dat vergemakkelijkt het werken. En het doet gebruikers zich op hun gemak voelen. Zodat zij productiever zijn.

 

Continuïteit en innovatie is verzekerd

Onze verhuursoftware is gebaseerd op Business Central van Microsoft. En Microsoft staat borg voor innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen. Zodat u gerust kunt zijn over de toekomst van uw verhuursoftware! 

 

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

De Offimac verhuursoftware integreert naadloos met Word en Excel. En zorgt er voor dat u makkelijk informatie tussen ons pakket en Office kunt uitwisselen. En vermits meer dan 90% van alle bedrijven Office gebruikt is dat zeer handig.

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt verkocht en ondersteund in meer dan 190 landen

Microsoft verkoopt Business Central in 190 landen. En de software wordt boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen van al die landen. Onze verhuursoftware, met Business Central als basis, is dan ook niet alleen geschikt voor Belgische of Nederlandse bedrijven. Het is ook zeer geschikt voor verhuurbedrijven met internationale ambities in andere landen dan Benelux.

 

Wereldwijd de meest verkochte ERP-software voor kleine en middelgrote bedrijven

Met meer dan 160.000 klanten wereldwijd is Business Central wereldwijd ook de meest verkochte ERP bedrijfssoftware voor KMO en MKB. En dat is een zeer stabiele klantenbasis die zeer groot is. Het grote voordeel hiervan is dat het voor Microsoft en partners interessant is om te blijven innoveren en investeren in dit pakket. Want er is voldoende kritische massa en de garantie van inkomsten voor Microsoft. En klanten zijn hierdoor ook zeker voor de toekomst. En zij kunnen gerust zijn over de technische maar ook financiële fundamenten voor hun software. Want “massa is kassa” geldt ook voor software.

 

Verhuursoftware van 1 tot 250 gebruikers

Onze oplossing is inzetbaar in elk klein tot middelgroot verhuurbedrijf. En klanten kunnen dus ook zonder beperking doorgroeien met onze software. We hebben ook klanten met honderden gebruikers. Dus u kan gerust stevig groeien met dit digitaal systeem. 

 

1 platform voor al uw firma’s en activiteiten, ook voor andere bedrijven dan verhuur

U kan met ons pakket een onbeperkt aantal bedrijven aansturen. En daardoor kan u makkelijk kosten delen tussen uw eigen bedrijven, het overzicht behouden en uw processen standaardiseren. Het hoeven het allemaal verhuurbedrijven te zijn. U kan onze verhuursoftware ook inzetten voor andere firma’s en bedrijfsactiviteiten. En zeker ook voor managementvennootschappen, immobiliën en servicebedrijven bijvoorbeeld.

 

Ruime keuze aan modules en extra apps, dit is de verhuursoftware met het meest ruime aanbod op de markt

Elk verhuurbedrijf kan dus heel flexibel haar eigen digitaal systeem naar wens samenstellen. Er zijn niet alleen de vele apps die we zelf in de aanbieding hebben. In de store van Microsoft zijn er bovendien heel wat extra apps te krijgen. Bovendien kunnen klanten met Microsoft PowerApps ook zelf apps bijmaken. En ook dat is interessant. Wij hebben dus ook het meest ruime gamma. En daar zijn andere pakketten heel erg jaloers op!

 

Kan lokaal en in de cloud

Onze verhuursoftware kan u lokaal op eigen servers in uw bedrijf installeren. En u kan dat ook in de cloud doen als u dat verkiest. Onze oplossing is dus ook een flexibel systeem dus! Want bent niet afhankelijk van de cloud of servers.

 

Onze software voor de verhuur heeft tal van voordelen en extra Offimac apps

 

Want wij hebben nog andere standaardmodules zoals supply chain en tal van andere apps.

Lees hier meer over de voordelen van onze verhuursoftware. Ontdek hier enkele van de andere apps en extensies die wij kant-en-klaar aan onze verhuursoftware kunnen toevoegen. Zodat u helemaal tot uw oplossing naar wens kunt komen!

 • HRM
 • Projectbeheer
 • Planning
 • Documentbeheer
 • Servicebeheer
 • Klantenportalen
 • Rapportering
 • Business Intelligence
 • Microsoft PowerBI
 • Office 365
 • Microsoft SharePoint
 • PowerApps van Microsoft
 • Apps uit AppSource
 • Integratie met externe apps