illusion banner 5

Planningssoftware en apps die zorgen voor efficiënte planning

 

Planning is een uitdaging in elk bedrijf. Maar goede software en apps voor de planning kan u hiermee helpen. Want iedere firma heeft mensen en andere zaken om te plannen. En deze moeten zo efficiënt mogelijk ingezet worden. Zodat de zaken succesvol verlopen. En dat u geld verdient. Goed kunnen plannen is dus van groot belang.

Naast commerciële en administratieve software heeft Offimac ook kant-en-klare planningssoftware voor tal van sectoren in huis. Bovendien kan Offimac deze planningssoftware naadloos koppelen aan Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zodat u daarmee 1 efficiënte software krijgt. En een oplossing die u toelaat efficiënt te plannen met zo weinig mogelijk werk. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de planningssoftware van Offimac terug. Maar Offimac heeft nog meer voorbeelden. En zij kan zelfs planningssoftware helemaal op maat van uw wensen maken. 

Meer weten? U kunt weldra ook meer informatie over onze planningssoftware vinden op www.planningitall.com 

illusion picture 7
illusion picture 3

Onze planningssoftware werkt ook samen met Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is de beste software voor KMO-bedrijven. Want dit platform vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een systeem waarop alle afdelingen goed met elkaar samenwerken. En deze oplossing zorgt er voor dat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met Business Central in combinatie met onze planningssoftware kan u kort op de bal spelen!

Met onze planningssoftware leveren we1 digitaal systeem voor heel uw bedrijf

 

Planning begint meestal bij contracten, werven of opdrachten. En daarop gaat u dus mensen, machines en soms ook ploegen voorzien.

De cirkel is hiermee echter nog niet rond. Als u zaken ingepland heeft, hebt u bij ons ook de tijdsregistratie eigenlijk al klaargezet. En kunt u deze ook koppelen met track & trace bijvoorbeeld. Op zijn beurt kan deze informatie ook weer doorgaan naar apps. En als de geplande werken uitgevoerd zijn komt de informatie ook weer zichtbaar terug in uw software voor de planning zelf. Zodat uw planners weten wat al gebeurd is. En of er eventueel zaken opnieuw op de planning moeten komen. 

Kortom: onze planningssoftware is een naadloos geïntegreerde oplossing om snel, efficiënt en met zo weinig mogelijk administratie heel uw planning aan te sturen. En ook om automatisch de rest van uw bedrijf informeert. Zodat alles zo goed mogelijk gebeurt.

illusion picture 2