illusion banner 2

Bouwsoftware van CRM tot calculatie en boekhouding in 1 pakket

Bent u op zoek naar specifieke oplossingen voor de bouw?
En bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze nieuwste apps en toepassingen voor de bouw?
Of wilt u meer weten over de kracht van deze moderne en mobiele bouwsoftware?

 

Onze bouwsoftware werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring. Bovendien is ons pakket gebouwd volgens ISO:9001. En na lange testen is het ook  gecertificeerd door Microsoft. Onze oplossing voldoet aan de strengste normen inzake techniek, evolutie en support. En daardoor kreeg onze software het unieke CfMD-label van Microsoft. Deze software is dus topkwaliteit!

Wij zijn er zeker van: onze bouwsoftware is niet alleen erg betrouwbaar. Het is ook zeer toekomstgerichte bouwsoftware.

En wat ook zeer interessant is: onze bouwsoftware is ook modern en mobiel. Want bedrijven willen steeds overal, altijd en vanop elk toestel met hun toepassingen kunnen werken. Deze software kan u gebruiken op Windows, Apple en Android. En zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want bent u op kantoor werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u op de werf kan u kiezen voor tablet of smartphone. Onze ERP software voor de bouw werkt helemaal standaard op al deze toestellen. Waardoor gebruikers steeds heel makkelijk aan informatie kunnen.

illusion picture 4

In ons pakket zitten onder meer deze modules:

 

 • CRM
 • Calculaties
 • Offertes & simulaties
 • Projectbeheer
 • Urenregistratie
 • Materialen, materieel, logistiek
 • Magazijnen
 • Productie
 • HRM
 • Boekhouding
 • Sterke rapporteringen
 • Apps
 • Maatwerk kan

Aan bouwsoftware kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen al de  softwarepakketten afgestemd wordt. En klanten zeer efficiënt kunnen plannen.

Want goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis: projectplanning, GANTT planning, transportplanning en serviceplanning.

Als u meer wilt weten over de kracht van onze planningssoftware voor uw bedrijf, klik dan op de link hieronder:

illusion picture 7
illusion picture 9

Werfleiders en managers willen een goede opvolging en goede rapportering. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze bouwsoftware ook uitgebreide rapportering in huis.

En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

Wij hebben nog meer software zoals:

 

 • Apps voor vele toepassingen
 • Documentbeheer
 • Factuurscanning
 • Microsoft SharePoint
 • Hardware & Cloud
 • Office 365
 • Integratie met sociaal secretariaten
 • Koppeling met track & trace
 • Integratie met andere bouwapps
 • Koppeling met telefonie en externe apps 
illusion picture 1

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met onze bouwsoftware. Want onze software is mobiel. Het is zo ontworpen dat u deze software van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. En bent u onderweg of op de werf kan u kiezen voor tablet of smartphone. U kan dat doen vanop elk besturingssysteem en toestel. Want onze Microsoft bouwsoftware werkt op Windows, Android en Apple. En past zichzelf automatisch aan uw toestel aan. En aan de grootte van uw scherm. Dus mobiliteit kent geen grenzen meer. In onze bedrijfssoftware hebt u steeds uw informatie binnen handbereik. En kunt u steeds van overal productief werken. Want zo hoort het vandaag de dag.

Dit alles behoort tot de kracht van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Als u nog meer wilt weten over dit platform, klik dan op deze link: 

Dit is een oplossing waarmee we elke afdeling van uw bedrijf kunnen aansturen

Onze bouwsoftware is een totaaloplossing met modules voor elke afdeling van uw bedrijf. In ons pakket kan u per afdeling extra modules installeren. En u kan steeds verder uitbreiden. Want onze software voor bouwbedrijven voorziet in een goede aansturing van alle afdelingen, volgens uw tempo. En voor meer efficiëntie, en dus ook meer winst. Want daar draait het finaal ook om.

Data moet maar 1 maal ingegeven worden. En het systeem deelt in de achtergrond de informatie met andere afdelingen. Zodat er geen dubbelwerk is. Maar focus.

Al de modules zijn zeer herkenbare Microsoft toepassingen. En deze software werkt ook naadloos samen met Microsoft Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn er ook zeer snel aan de slag. Want het is zeer gebruiksvriendelijke en herkenbare bouwsoftware!

Lees hier meer over enkele modules in onze bouwsoftware:

Onze bouwsoftware werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de sector. Bovendien is ons pakket gebouwd volgens ISO:9001. En na lange testen is het ook  gecertificeerd door Microsoft. Onze oplossing voldoet aan de strengste normen inzake techniek, evolutie en support. En daardoor kreeg onze software het unieke CfMD-label van Microsoft. Deze software is dus topkwaliteit voor uw branche!

Wij zijn er zeker van: deze bouwsoftware is niet alleen erg betrouwbaar. Het is ook zeer toekomstgerichte bouwsoftware.

Deze software is ontwikkeld voor moderne bouwbedrijven. Want zij willen steeds overal, altijd en vanop elk toestel met hun toepassingen kunnen werken.

En zo vindt u onder meer volgende functionaliteiten in onze projectmodule terug:

 

 • Project types (vaste prijs, regie …)
 • Calculatie & offertebeheer
 • Contactpersonen per project
 • Aankoop, logistiek en mobiele magazijnen
 • Planning van mensen, machines, materieel, aannemers
 • Tijdsregistratie op verschillende manieren
 • Sterke rapportering over budgetten en voortgang
 • Documentbeheer
 • Link met track & trace (optioneel)
 • Koppeling met SharePoint (optioneel)
 • Link met services module (optioneel)
 • Koppeling met alle andere Offimac modules (optioneel)
 • Apps

CRM, Marketing en Verkoop

Voor moderne bedrijven heeft CRM, verkoop en marketing geen geheimen. Men wil goed overzicht bewaren op de verkoop. En de juiste acties op de juiste momenten nemen. Ieder bouwbedrijf heeft ook klanten. Want de bedrijfswereld draait om klanten bedienen en behouden. In onze bouwsoftware vindt u dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt bouwbedrijven om commerciële relaties te beheren.

Met deze modules kunt u acties doen naar klanten, en deze opvolgen.

En na de marketing komen de commerciële mensen in actie. Zij kunnen opportuniteiten en relaties beheren. En goed overzicht houden op hun portefeuille. Zij maken offertes en volgen ze op totdat het orders worden.

En daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige statistieken en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is in onze bouwsoftware.

Calculatie

Ieder bouwbedrijf maakt calculaties en offertes. Met het calculatieprogramma in ons pakket doet u dit overzichtelijk. Zodat u achteraf ook makkelijk uw projecten verder kan opvolgen. En aan nacalculaties kan doen.

Want onze bouwsoftware voorziet ook in een specifiek calculatieprogramma. Zodat u kleine projecten maar ook grote projecten van vele duizenden lijnen kunt calculeren. U kan prijsaanvragen van klanten importeren en hier verder op calculeren. En achteraf kan u opnieuw exporteren. Want het spreekt voor zich dat u ook offertes in de officiële formaten kan aanleveren.

Ons calculatieprogramma laat u toe bibliotheken en normen bij te houden. Zodat uw calculators sneller kunnen werken. Want zij kunnen calculeren aan de hand van normen, activiteiten en stuklijsten. Zij kunnen lijnen en calculatieblokken ophalen en aanpassen.

Vanuit het calculatieprogramma kan u eveneens prijsaanvragen naar leveranciers lanceren, opvolgen en importeren in uw calculaties. Zodat u over de juiste prijsinfo per project beschikt.

U kan offertes uitprinten in tal van formaten en tal van projectbudgetoverzichten.

Onze projectmodule binnen onze bouwsoftware levert een zeer volledige calculatiemotor die de basis is voor de verdere projectuitvoering. U moet niets meer overtypen. Maar enkel de offerte omzetten in een order. En u kan vervolgens verder gaan met het bouwprojectbeheer.

Projectbeheer

Onze Business Central bouwsoftware helpt u ook met projectbeheer.

U hebt calculaties die leiden tot offertes en orders. Projectorders uitvoeren betekent dat u mensen, machines en materieel gaat inzetten. En u kan opvolgen wat waar geleverd werd. Daarnaast voorziet onze oplossing uiteraard in tal van rapporten die goede overzichten geven hierover.

Mensen, machines, materiaal en materieel kunnen eveneens via extra planningsborden gepland worden. De gepresteerde uren noteren uw medewerkers ook.

In de uitvoering van de projecten zal u ook uitvoeringsstaten maken, factureren en boekhouden. Inkoop- en verkoopfacturen komen terecht in de boekhouding, op het juiste project. Want alle kosten en opbrengsten worden geregistreerd. Zodat u steeds een goed up-to-date zicht hebt op uw nacalculaties per project.

Financieel beheer

Voortgangsstaten, pro forma facturen, facturen en boekhouding zijn de meest voorkomende financiële items in de bouw. Deze en  vele andere vindt u terug in onze module voor boekhouding en financieel beheer binnen onze bouwsoftware. Want wij leveren een boekhoudmodule conform de wetgeving inclusief elektronisch bankieren. En bovenop krijgt u uitgebreide financiële lijsten en rapporteringen.

HRM en Personeel

Professioneel personeelsbeheer is een must vandaag de dag. Onze bouwsoftware heeft ook een module daarvoor. Want het is een zeer volledige oplossing die zowat alle mogelijke werkinformatie omvat. Daarnaast beschikken wij optioneel over internetportalen en apps. Zodat uw mensen mobiel of via het internet informatie kunnen opvragen en doorgeven.

Voorraad en logistiek

Materiaal en materieel brengen logistiek met zich mee. En hierbij komen ook aankopen, magazijnen, voorraden en verplaatsingen kijken.

Vanuit onze software voor de bouw kan u materiaal bestellen en laten leveren in uw magazijn of rechtstreeks op de werven. Het aankopen op zich kan op verschillende manieren. En optioneel voorzien wij ook in directe links met de aankoopdiensten van distributeurs.

Geleverde en gebruikte materialen worden geboekt op de juiste projecten en magazijnen. Materieel kan beheerd worden per persoon, locatie of werf. En ook hiervan wilt u waarschijnlijk de detailbewegingen bijhouden van gebruik of uitleen. Dat kan.

Scanning wordt ook veelgevraagd. En ook hiervoor kunnen wij u een totaaloplossing bieden inclusief hardware.

Nog andere toepassingen die u kan combineren met onze bouwsoftware

Wij hebben nog tal van andere toepassingen in huis die we kunnen koppelen aan onze software voor de bouw. We vermelden hierbij onder andere documentbeheer, apps, koppelingen met tal van apps en scanning. Maar vindt ook een overzicht van enkele van onze extra toepassingen:

 • Calculatie
 • HRM
 • Verhuurbeheer
 • Planning
 • Documentbeheer
 • Servicebeheer
 • Klantenportalen
 • Rapportering
 • Business Intelligence
 • Office 365
 • Microsoft SharePoint
 • PowerApps van Microsoft
 • Apps uit AppSource
 • Integratie met externe apps

 

Deze bouwsoftware op basis van Microsoft Business Central is een veilige keuze voor uw bedrijf

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden zoals internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. Onze bouwsoftware werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Bij ons zit u dus ook zeer veilig voor de toekomst en kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac is al 40 jaar actief. Maar doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan.  En hebben wij vandaag een schat aan know-how in huis. Want in 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van Navision (nu: Business Central software). En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps voor de bouw. Want dat is wat klanten willen.

Onze bouwsoftware zorgt er voor dat:

Twee belangrijke redenen om te kiezen voor onze bouwoplossing: continuïteit + flexibiliteit

De wereld van de ICT verandert snel. Net zoals vele delen van de economie.

Onze troef is dat wij zelf al meer dan 40 jaar bestaan. En dat we zeer veel complementaire software hebben voor de bouw zoals u hierboven kunt lezen. Daardoor hebben wij een zeer stabiele basis. En veel know-how in huis. Bovendien werken wij enkel met oplossingen die toekomstgericht en flexibel zijn. Want wij denken op langere termijn.

Wij implementeren bouwsoftware op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Omdat dat volgens ons de beste en meest toekomstgerichte oplossing is. Want Microsoft is een zeer sterke speler die zeer veel investeert en innoveert. Er zijn duizenden partners en apps wereldwijd voor Microsoft Dynamics. En onze bouwsoftware is kant-en-klaar, wat zorgt voor snelle implementaties. Maar maatwerk is ook nog steeds mogelijk. Onze bouwsoftware is modern, mobiel en perfect geïntegreerd met Microsoft Office. En bovendien te gebruiken vanop elke PC, tablet en smartphone. Zodat u overal digitaal aan de slag kunt.

Bij ons zal u dus ook niet vast komen te zitten door bouwsoftware die niet evolueert, of dat zich niet kan aanpassen aan uw plannen, wensen of overnames in de toekomst. Neen, bij ons krijgt u continuïteit en flexibiliteit. Zodat u als bouwbedrijf gerust kunt bouwen aan uw digitaal softwareplatform. Omdat u zeker weet dat onze oplossing steeds flexibel blijft en zal blijven meegroeien. En dus dat elke euro goed besteed is.

In de toekomst zal onze bouwsoftware 2 versies hebben

Zeer veel ondernemingen van klein tot groot gebruiken dagelijks Microsoft Office of Office 365. En waarschijnlijk dat u zelf ook iedere dag Microsoft Outlook, Word of Excel gebruikt. Want Office is zowat de meest verkochte software wereldwijd.

Microsoft wil u hetzelfde gebruiksgemak als van Office 365 bieden voor uw bedrijfssoftware. Want zij wil klanten helpen om vanuit Office 365 door te groeien naar bedrijfssoftware die afdelingen ondersteunt met nieuwe functionaliteiten. En dit alles op dezelfde zeer vertrouwde en herkenbare manier van Office 365. Mede daarom zullen wij in de toekomst ook met 2 versies van onze bouwsoftware komen. Zodat u kan starten met een instapversie op basis van Office 365. En dat u later kan doorgroeien naar een meer geavanceerde versie van onze bouwsoftware.

Het grote voordeel van deze versie is dus dat u alle opties kan blijven openhouden voor uw bouwsoftware. En dat is zeker ook interessant.