illusion banner 5

Software voor projectadministratie + apps + 40 jaar ervaring

Bent u een projectbedrijf?
En zoekt u betrouwbare software voor projectadministratie en planning?
Of wilt u meer grip en controle op uw organisatie krijgen?

Software voor projectadministratie inclusief CRM, boekhouding en andere modules

Om efficiëntie- en productiviteitswinsten te realiseren, is de keuze voor 1 geïntegreerde software voor projectadministratie zeker de beste. Want op die manier kan u met 1 systeem al uw activiteiten en projecten aansturen. En zullen uw mensen ook het minste administratie moeten doen. Zodat u meer geld kunt verdienen. En meer grip en controle heeft.

Want wat niet optimaal is, is dat veel bedrijven software voor projectadministratie naast elkaar blijven gebruiken. Zonder integratie. Medewerkers moeten teveel input steeds opnieuw doen, wat leidt tot geldverlies. En dit terwijl men in het digitale tijdperk dingen slechts 1 maar zou moeten ingeven. Met onze geïntegreerde software voor projectadministratie kan u efficiënter werken. Want onze software laat u toe al uw bedrijfsprocessen te sturen vanuit 1 softwarepakket. En heel uw administratie daar in te stroomlijnen. Bovendien zorgt onze software voor projectadministratie ook voor de juiste informatie op de juiste plaats. Zodat uw mensen gericht kunnen werken. Met minder administratie. En met een goede rapportering voor iedereen.

Onze software voor projecten bestaat uit verschillende modules. En elk van deze kan u volgens uw wensen en behoeften implementeren. Want deze modules zijn allemaal beschikbaar. En zoals u hieronder kunt lezen zijn er heel wat modules en voordelen:

illusion picture 1
 • CRM
 • Offertes
 • Planningen
 • Calculaties
 • Projectbeheer (zie meer details onderaan)
 • Voorraad & magazijn
 • Budgetten & facturaties
 • HRM
 • Services 
 • Boekhouding
 • Sterke rapportering
 • Heel veel software is standaard 
 • Maatwerk kan optioneel

Met onze software voor projectadministratie op basis van Microsoft 365 Business Central krijgt uw bedrijf voorsprong. Zowel zakelijk als technologisch. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Onze Business Central projectsoftware werkt bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen zoals SharePoint. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Dus waarom zou u nog twijfelen over onze software voor uw bedrijf?

Sterke software voor projectadministratie die duurzaam en toekomstgericht is

Business Central is een zeer duurzaam en betrouwbaar platform. Het integreert standaard met Microsoft Office. En het integreert ook met zeer veel andere Microsoft producten als SQL Server, PowerBI, SharePoint en Azure. Microsoft Dynamics 365 Business Central is een oplossing die ook uw mensen zeer snel zullen herkennen. En waarmee ze graag zullen werken. Bovendien staat Microsoft er voor garant dat zij nieuwe technologie en innovatie zullen blijven integreren. En ook dat is zeer belangrijk met het oog op de toekomst.

De meerwaarde van Offimac is dat wij specifieke apps voor projectbedrijven kant-en-klaar toevoegen aan Business Central. Zoals functies voor projectbeheer, planning, services, helpdesk, SLA, personeelsbeheer, urenregistratie, tickets, apps en documentbeheer. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren voor bepaalde specifieke behoeften van klanten.

Dit maakt van onze apps en software voor projectadministratie volgens ons dus ook 1 van de meest complete oplossingen op de markt.

Daarnaast zijn wij ook een zeer betrouwbare partner met kennis, oplossingen en referenties. Want wij implementeren software voor projectmanagement volgens ISO:9001. En wij hebben de nodige procedures om ook uw project van A tot Z te beheren. Ten derde realiseren wij totaaloplossingen voor onze klanten. Zodat zij naast de software ook voor heel hun hardware infrastructuur op 1 partner beroep kunnen doen. Want dat is gemakkelijk en goedkoper voor klanten, en zorgt voor minder opvolging. En ten vierde is onze software door Microsoft getest en goedgekeurd. Zodat u ook op die manier extra kwaliteitsgaranties krijgt vanuit Microsoft.

Hieronder kan u alvast meer ontdekken over Microsoft Dynamics Business Central, de basis voor onze software voor projectadministratie:

Onze software voor projectadministratie koppelt de krachten van Microsoft met de apps en ervaring van Offimac. En dat is een sterke combinatie.

Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. En het heeft zeer veel financiële middelen. Microsoft zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwe innovaties zoals artificiële intelligentie en internet der dingen worden automatisch ingebouwd. En Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. Onze software voor projectadministratie werd gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is al grote garantie voor de toekomst.

Dit pakket is dan ook de ideale software voor projectbedrijven die efficiëntie willen. En die ook toekomstgericht verder denken.

Want Microsoft en Offimac, dat is gewoon de winnende combinatie voor projectbeheer! En de meest toekomstgerichte oplossing.

Functionaliteiten van onze projectenmodule, en andere toepassingen voor projectbedrijven:

 • Project types (vaste prijs, regie …)
 • Calculatie & offertebeheer
 • Contactpersonen per project
 • Aankoop, logistiek en mobiele magazijnen
 • Planning van mensen, machines, materieel, aannemers
 • Tijdsregistratie op verschillende manieren
 • Sterke rapportering over budgetten en voortgang
 • Documentbeheer
 • Link met track & trace (optioneel)
 • Integratie met SharePoint (optioneel)
 • Link met services module (optioneel)
 • Koppeling met alle andere Offimac modules (optioneel)
 • Apps

Zaken doen draait om klanten werven, bedienen en behouden. In onze projectsoftware vindt u dus ook standaard een goede CRM- en marketingmodule terug. En die helpt projectbedrijven om commerciële relaties te beheren.

Met deze modules kunt u acties doen naar klanten, en deze opvolgen.

En na de marketing komt de verkoop. Commerciële medewerkers kunnen opportuniteiten en relaties beheren in het pakket, zonder een aparte externe CRM. En zij kunnen goed overzicht houden op hun portefeuille. Zij maken offertes en volgen ze op totdat het orders worden.

En daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige statistieken en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is.

Aan onze Business Central software voor projectadministratie kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen al de  softwarepakketten afgestemd wordt. En klanten zeer efficiënt kunnen plannen. Want goede planning helpt meer geld verdienen. Zo hebben wij onder andere grafische oplossingen in huis voor de planning van projecten, GANTT, mensen, machines, ploegen, onderaannemers en tal van andere zaken.

Meer weten over onze planningssoftware? Kijk dan hier:

illusion picture 7
illusion picture 9

Projectbedrijven willen een goede opvolging over projecten en service. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze Business Central software voor projectbedrijven ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons!

Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense